Bijuterii-Inox.ro

2.10.13

Cum sa prepari paste cu pui si porumb



Nu de mult timp am gustat intr-un restaurant cu specific frantuzesc niste paste exceptionale, cu pui si porumb si sos alb. De atunci am tot incercat sa le prepar si acasa, iar dupa multe incercari nereusite, am ajuns intr-un sfarsit la rezultatul pe care l-am mancat si la restaurant.

Veti avea nevoie de paste fainoase bune, care odata fierte sa nu se lipeasca unele de celelalte. In Timisoara, gasesti paste fainoase perfecte pentru acest preparat la Selgros. Vei avea nevoie de penne, forma aceea lunguiata si gaurita, perfecta pentru preparatele cu sosuri. Vei mai avea nevoie de: un piept de pui, o conserva de porumb dulce, un iaurt natural cremos, un tub de branza topita mic si putin parmezan (pentru 4 portii).

Mod de preparare

In timp ce pastele sunt puse la fiert la foc mediu, vei avea timp destul sa pregatesti puiul si sosul. Pieptul de pui poate fi gatit ori pe gratar ori in tigaie, prajit in ulei, depinde doar de disponibilitatea ta si aparatele de gatit pe care le ai la dispozitie. Dupa prajire, pieptul de pui se taie in patratele marunte.

Pentru sos va trebui sa folosesti tot iaurtul si tot tubul de branza topita. Amesteca-le bine si apoi adauga porumbul, stors bine din conserva.

Sosul se toarna peste pastele fierte si racite putin, dupa care se adauga si carnea de pui. Atunci cand serviti pastele, presarati peste farfurie putin parmezan. Acesta este elementul cheie care lasa un gust intens dupa fiecare inghititura.

Acestea sunt pastele de care eu m-am indragostit si pe care le fac foarte frecvent acum. Au fost foarte apreciate de catre toti cei care le-au gustat si de aceea va invit si pe voi sa va impresionati musafirii cu acest preparat.

Pofta buna!

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

0 comentarios :

Trimiteți un comentariu

Oferim o larga varietate de accesorii si efecte vestimentare placate cu aur de 14k, 18k, 24k, argint sau din otel inoxidabil si cu pietre artificiale - moissanite - ce imita perfect proprietatile pietrelor naturale(culoare, stralucire, luciu, duritate) si zirconiu la preturile cele mai mici posibile!

Cum aflu ce marime de inel mi se potriveste? Varianta 1: Ia un inel care iti vine bine sau un inel care vine bine persoanei careia ii oferi cadou. Masoara cu rigla diametrul inelului pe interior. Tine cont de fiecare milimetru, pentru a stabili marimea corecta. Inmulteste diametrul in milimetri cu 3,14 si vei obtine lungimea circumferintei, adica marimea inelului. Spre exemplu: Ai masurat cu rigla diametrul inelului pe interior si ai stabilit 18 mm: 18 mm x 3,14 = 56,52, ai nevoie de marimea 57 Ai stabilit 16 mm: 16 mm x3.14 = 50.24 , ai nevoie de marimea 50 Varianta 2: Decupeaza o banda ingusta de hartie. Aplica banda in jurul bazei degetului. Marcheaza cu pixul locul in care capatul hartiei inchide circumferinta (locul de suprapunere). Masoara lungimea in milimetri a portiunii de banda care a format circumferinta in jurul degetului.