Bijuterii-Inox.ro

26.9.12

Descopera cea mai mare colectie de bratari de piele din tara. Nu uita ca bratarile reprezinta un accesoriu '''must-have'' si pentru femei si pentru barbati in 2011. Profita de aceasta super oferta ce contine toate stilurile de bratari de piele care sunt in trend anul acesta: bratari de piele late, subtiri, wrap-around (care se infasoara de mai multe ori in jurul incheieturii), bratari de piele cu insertii metalice, etc.

Bratarile de piele sunt disponibile in mai multe culori: negru, maro, maro decolorat, alb, etc.
Produsele din colectia Urban Style accesorizeaza perfect o tinuta casual formata din jeans si tricou sau camasa, chiar si o tinuta ceva mai dezordonata. Trendul bratarilor de piele a fost propagat si de vedete de la Hollywood precum Johnny Depp, Robert Pattinson etc.
Moda este schimbatoare, dar si ciclica in acelasi timp. Vremurile sunt insa de asa natura incat nu ne permitem sa ne schimbam hainele din dulap atat de des pe cat ne-am dori. Aici intervin accesoriile bine alese, care transforma o tinuta demodata intr-una "in tendinte". Accesoriile sunt mai ieftine si dau autenticitate tinutei tale atunci cand esti in lipsa de idei.

Pentru mai multe infotmatii AICI

0 comentarios :

Trimiteți un comentariu

Oferim o larga varietate de accesorii si efecte vestimentare placate cu aur de 14k, 18k, 24k, argint sau din otel inoxidabil si cu pietre artificiale - moissanite - ce imita perfect proprietatile pietrelor naturale(culoare, stralucire, luciu, duritate) si zirconiu la preturile cele mai mici posibile!

Cum aflu ce marime de inel mi se potriveste? Varianta 1: Ia un inel care iti vine bine sau un inel care vine bine persoanei careia ii oferi cadou. Masoara cu rigla diametrul inelului pe interior. Tine cont de fiecare milimetru, pentru a stabili marimea corecta. Inmulteste diametrul in milimetri cu 3,14 si vei obtine lungimea circumferintei, adica marimea inelului. Spre exemplu: Ai masurat cu rigla diametrul inelului pe interior si ai stabilit 18 mm: 18 mm x 3,14 = 56,52, ai nevoie de marimea 57 Ai stabilit 16 mm: 16 mm x3.14 = 50.24 , ai nevoie de marimea 50 Varianta 2: Decupeaza o banda ingusta de hartie. Aplica banda in jurul bazei degetului. Marcheaza cu pixul locul in care capatul hartiei inchide circumferinta (locul de suprapunere). Masoara lungimea in milimetri a portiunii de banda care a format circumferinta in jurul degetului.