Bijuterii-Inox.ro

9.1.14

Sfaturi practice pentru folosirea frigiderului si marirea eficientei sale energetice

In fiecare locuinta exista un astfel de aparat electrocasnic - foarte putini oameni stiu insa ca actiunile pe care le intreprind, in utilizarea si intretinerea acestuia ii influenteaza intr-o mare masura durata de viata, eficienta si consumul de energie. Sa privim in randurile urmatoare ale acestui material inspre cateva sugestii de care putem tine cont pentru a ne bucura de mai mult timp, intr-un mod mai avantajos, de aceste electrocasnice. Pentru o oferta completa de frigidere in Timisoara, intra aici.



- In primul rand, evita plasarea frigiderului langa surse de caldura. Ne referim aici atat la aragaz, centrala termica, dar si la masina de spalat vase. Altfel, frigiderul va trebui sa compenseze incalzirea la care e supus. De asemenea, e bine sa evitam si pozitionarea sa in lumina solara directa.
- Pastreaza garniturile usilor curate. Daca acestea nu se inchid bine, ermetic, se pierde energia. Exista doua solutii: ele trebuie curatate in mod regulat si inlocuite atunci cand sunt prea uzate.
- Nu supraestima nevoile tale si ale familiei tale. Altfel spus, nu te indrepta catre acele frigidere care sunt prea mari, chiar daca sunt la promotie. Cu cat sunt mai mari, cu atat vor consuma mai multa energie - iar factura la curent iti va arata asta, negru pe alb.
- Pastreaza temperatura frigiderului la aproximativ 5 grade Celsius. Valoarea aceasta va economisi curent suplimentar; nu uita - fiecare grad mai scazut conteaza.
- Nu pune niciodata mancare fierbine (sau calda) in interiorul acestor aparate. Ci du-le acolo cand sunt reci; incearca de asemenea sa plasezi la scurt timp dupa utilizare alimentele sau vasele inapoi in frigider.
- Verifica ventilatia aparatului. Aerul trebuie sa circule in mod corect, pentru a ajuta frigiderul sa fucntioneze bine. Asadar, pastreaza zona din spate curata, inlaturand mizeria si praful.

Daca ai probleme cu vechiul frigider sau acesta s-a dovedit recent a fi neincapator sau ineficient, e timpul pentru o schimbare. Gasesti la Selgros, in Timisoara, o gama de frigidere potrivite nevoilor locuintei tale!

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64
Timisoara,300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

0 comentarios :

Trimiteți un comentariu

Oferim o larga varietate de accesorii si efecte vestimentare placate cu aur de 14k, 18k, 24k, argint sau din otel inoxidabil si cu pietre artificiale - moissanite - ce imita perfect proprietatile pietrelor naturale(culoare, stralucire, luciu, duritate) si zirconiu la preturile cele mai mici posibile!

Cum aflu ce marime de inel mi se potriveste? Varianta 1: Ia un inel care iti vine bine sau un inel care vine bine persoanei careia ii oferi cadou. Masoara cu rigla diametrul inelului pe interior. Tine cont de fiecare milimetru, pentru a stabili marimea corecta. Inmulteste diametrul in milimetri cu 3,14 si vei obtine lungimea circumferintei, adica marimea inelului. Spre exemplu: Ai masurat cu rigla diametrul inelului pe interior si ai stabilit 18 mm: 18 mm x 3,14 = 56,52, ai nevoie de marimea 57 Ai stabilit 16 mm: 16 mm x3.14 = 50.24 , ai nevoie de marimea 50 Varianta 2: Decupeaza o banda ingusta de hartie. Aplica banda in jurul bazei degetului. Marcheaza cu pixul locul in care capatul hartiei inchide circumferinta (locul de suprapunere). Masoara lungimea in milimetri a portiunii de banda care a format circumferinta in jurul degetului.