Bijuterii-Inox.ro

7.2.14

Managementul documentelor oricarei firme

In cadrul unei intreprinderi foarte important este managementul documentelor, pentru ca acestea au cea mai importanta functie in buna functionare in cadrul oricarei firme. In zilele noastre, fie ea firma mica sau mare, lucreaza cu un volum foarte mare documente care trebuiesc pastrate pe perioade foarte lungi, unele dintre ele fiind necesare in cadrul unei firme pe zeci de ani, asa cum este cazul facturilor care trebuiesc sa existe in arhiva unitatii pentru cel putin 50 de ani.

Pentru acest lucru, in zilele noastre au aparut solutii integrate care usureaza munca celor care se ocupa de documente prin organizarea si procesarea datelor din cadrul unei firme prin arhivarea electronica. In acest sens va recomand Documenta Infrastructuring Business care ofera solutii de ultima ora in ceea ce priveste cele mai noi metode de arhivare. Poti gasii aici solutii pe Managementul Documentelor, Arhivare Electronica – totul in programul Documenta DMS, care este dezvoltat in functie de nevoile utilizatorilor pe mai multe solutii integrate: Documenta DMS, Documentanta Workflow Engine, Documenta OCR Engine.

De asemenea prin arhivarea electronica pusa la dispozitie,echipa INFRASOFT se ocupa de scanarea initiala si periodica a documentelor si stocarea in format electronic. Deasemenea scanarea se realizeaza cu cele mai performante echipamente ca viteza sicalitate in ceea ce priveste scanarea. Aceasta arhivare ofera o serie de avantaje pentru cei care o utilizeaza in ceea ce priveste gasirea cat mai usoara a documentelor cu ajutorul indecsilor, organizare logica a documentelor pe dosare, clienti, furnizori, contracte, proiecte, lucrari si multe alte solutii puse la dispozitia celor care utilizeaza acest sistem.

Va recomand program de gestiune a documentelor si arhivarea electronica .

0 comentarios :

Trimiteți un comentariu

Oferim o larga varietate de accesorii si efecte vestimentare placate cu aur de 14k, 18k, 24k, argint sau din otel inoxidabil si cu pietre artificiale - moissanite - ce imita perfect proprietatile pietrelor naturale(culoare, stralucire, luciu, duritate) si zirconiu la preturile cele mai mici posibile!

Cum aflu ce marime de inel mi se potriveste? Varianta 1: Ia un inel care iti vine bine sau un inel care vine bine persoanei careia ii oferi cadou. Masoara cu rigla diametrul inelului pe interior. Tine cont de fiecare milimetru, pentru a stabili marimea corecta. Inmulteste diametrul in milimetri cu 3,14 si vei obtine lungimea circumferintei, adica marimea inelului. Spre exemplu: Ai masurat cu rigla diametrul inelului pe interior si ai stabilit 18 mm: 18 mm x 3,14 = 56,52, ai nevoie de marimea 57 Ai stabilit 16 mm: 16 mm x3.14 = 50.24 , ai nevoie de marimea 50 Varianta 2: Decupeaza o banda ingusta de hartie. Aplica banda in jurul bazei degetului. Marcheaza cu pixul locul in care capatul hartiei inchide circumferinta (locul de suprapunere). Masoara lungimea in milimetri a portiunii de banda care a format circumferinta in jurul degetului.