Bijuterii-Inox.ro

8.2.14

Bijuterii din argint pandantive

Unul dintre principalele accesorii la moda in materie de bijuterii sunt pandantivele. Acestea au invadat la propriu tinutele doamnelor si domnisoarele, in varii forme, culori sau straluciri.

Cel mai ades, materialul din care sunt realizate pandantivele este argintul. Aceasta, deoarece argintul este metalul care se potriveste oricarui tip de tinuta si oricarui moment al zilei.

Tocmai de aceea, pandantivele se poarta si, mai ales, se poarta din argint. Astfel, impodobite cu pietre pretioase, semipretioase, sau simple ori cu modele dintre cele mai inedite, pandantivele reprezinta un cadou oportun, dar si un accesoriu care completeaza de minune orice tinuta.

Si, pentru a nu vorbi fara exemple concrete, Regal Gold este un magazin online care constituie o excelenta recomandare in materie de bijuterii de argint si, implicit pandantive din argint.

Pe www.regalgold.ro sunt reunite modele de pandantive dintre cele mai variate, de la exemplare cu perle, zirconiu sau alte pietre, pana la modele cu simboluri unice, toate la preturi accesibile.

Va recomand seturi din argint RegalGold.ro

0 comentarios :

Trimiteți un comentariu

Oferim o larga varietate de accesorii si efecte vestimentare placate cu aur de 14k, 18k, 24k, argint sau din otel inoxidabil si cu pietre artificiale - moissanite - ce imita perfect proprietatile pietrelor naturale(culoare, stralucire, luciu, duritate) si zirconiu la preturile cele mai mici posibile!

Cum aflu ce marime de inel mi se potriveste? Varianta 1: Ia un inel care iti vine bine sau un inel care vine bine persoanei careia ii oferi cadou. Masoara cu rigla diametrul inelului pe interior. Tine cont de fiecare milimetru, pentru a stabili marimea corecta. Inmulteste diametrul in milimetri cu 3,14 si vei obtine lungimea circumferintei, adica marimea inelului. Spre exemplu: Ai masurat cu rigla diametrul inelului pe interior si ai stabilit 18 mm: 18 mm x 3,14 = 56,52, ai nevoie de marimea 57 Ai stabilit 16 mm: 16 mm x3.14 = 50.24 , ai nevoie de marimea 50 Varianta 2: Decupeaza o banda ingusta de hartie. Aplica banda in jurul bazei degetului. Marcheaza cu pixul locul in care capatul hartiei inchide circumferinta (locul de suprapunere). Masoara lungimea in milimetri a portiunii de banda care a format circumferinta in jurul degetului.